jobb,

Sitter nu på pappas jobb. Är här och hjälper till lite med att koka kaffe och ställa fram mat och så. För det är massa folk här som ska äta middag och kolla runt hur de jobbar och så.
Jag gick upp vid sex i morse för skulle in hit (pappas jobb) och städa tills alla gäster skulle komma. Gick till stadskogen halv nio då vi hade orienterings prov, jag sprang med jacob vilket gick ganska dåligt eller det var en kontroll som det tog jätte lång tid att hitta men annars gick det väl bra. Var klar med origenteringen vid tio då jag gick till pappas jobb och städa lite mera sen åkte jag hem och åt och duscha och vid halv ett hade jag matte och sen bild. Så det har varit en ganska chill dag!

ont i tungan

har precis lagat köttfärsås och spagetti och väntar nu på att familjen ska komma hem och äta med mig. När jag skulle prov smaka köttfärssåsen så var det jätte varm så brände mig som tusan på tungan, inte okej. ;(

död,

Kom precis hem från skolan och är sjukt trött. Har varit funktionär idag för alla noras mellanstadieskolor som hade friidrotts tävlig. det slutade vid halv ett då jag åkte ner till skolan och hade olweus och åt tårta med min fina klass eftersom vi vann tårtslaget, Hahah.
Nu väntar jag på att Fellan ska komma hit och sen vid sju tror jag har jag träning :)

tisdag,

Tänkte ta och berätta lite om min dag, hade vanlig skoldag fram till halv tolv då vi (alla nior) åkte buss till örebro för att kolla på gymnasiemässa på comventum, vilket var intressant, det känns osm ett stort och svårt val, men lutar åt sam idrott på virginska eller barn och fritid med innebandy i linde.
När mässan var slut så gick jag upp och tog en fika på stan och gick i lite affärer. kom hem vid fem då jag åt och sen var jag ute och sprang, jag har faktiskt varit duktig och sprungit tre eller fyra gånger senaste veckan!

föresten min kära vän denise håller på/ska fixa min design/ redaren i nöden. HAHA

systeryster



picknick,

kom precis hem från en picknick tur med elin på moppen, vilket var toppen! och nu ska jag faktiskt masa mig ut och springa. Ha det bäst flod häst

godmorgon

Nu har Felix precis åkt hem och på dagens schema står det? ingen anning faktiskt, eller jag tror jag sku ut och springa om jag orkar. vilket jag rorligt vis inte gör haha.

och en fråga, någon som är sugen och göra en ny design till mig? så är det bara att kommentera :)


musik

Musiken är på max, huset är tomt och jag har precis bäddat min säng med nya lakan, drar snart iväg och kollar på derbyt, Nora- Linde. senare kommer Fellan hit. Kan det bli bättre?




innebandy

Nu har jag äntligen bestämt mig. Vilket inte var särkillt lätt. Nu lämnar jag mitt gamla sjukt roliga lag och byter klubb till WSKs damlag. Har varit och tränat meddom tre fyra gånger och det känns iallafall bra.

telefonsamtal

Sitter och har precis plugat fördigt för nu. I morse, eller ja kvart i fem vakna jag av att det ringde på min telefon, då var det mina kill kompisar som ringde och undra hur jag mådde och vad jag gjorde och så fråga det om jag trode andreas skulle passa i basker. efter att jag fick dom att förstå att jag ville sova så sa dom hejdå, tio minuter senare när jag nästan somnat om ringde dom igen för dom hade dåligt samvete för att de ringt och väkt mig. Lite omtäksamma är dom iallafall..

Känns knepigt

Det känns konstigt, tomt någonting är på tok känner mig helt mysko, kanske är det för att Fellan är borta, kanske för att jag sitter hemma själv en lördag kväll och grubblar, kanske är det för att jag har mycket i min hjärna men ingen att berätta det för. Jag har ingen anning, det kanske är det som är problemet?

Jag saknar dig! <3





moppe!


Tror jag har missat att säga att jag klara moppeprovet vilken var underbart! Idag åkte jag, Emma, Elin, Anton, Oliver, Noa, David och andreas till Lined marken på moppet och gjorde? ja typ ingenting, men kul hade vi iaf.




nya tag,

nu tar jag nya tag gör ett nytt försök, och förhoppningsvis med glädje tårar istället för besvikelse tårar. nu kör jag jag kan jag vill jag ska!

usch!

sitter i soffan och pluggar so vilket in alls är kul -,-

igår

igår blev jag en stor flicka på hela 15 år!

dan före

Dan före dan före Cilla dan!

sjukt bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=WqFWUpfcO_E 
Här från ni en låt som nog är min favortilåt för tillfället, så fin. vet ej om det kommer så ni kan lyssna direkt, är inte så bra.

 Nu ska jag ta med mig några kakor som jag bakat och gå upp med till syster och fika lite! :)

har tappat en bit av min tand!!

Var kolla på fotboll idag med Elin, Ida och Tea.
Ida kolla på mig och fråga. "Cilla har du tappat en bit av din tand." Först trodde jag hon skoja med mig men sen tog jag kort på det och det såg ut som jag har tappat en bit av min fram tand. När jag kom hem fråga jag mamma om mina tänder brukar se ut så, men det trodde hon inte. Så jag har troligtvis tappat en liten bit av den när jag inte märkt det!? ;o

http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU

jäkla fax

kul att telfonen ringer och sen när jag springer upp från soffat och svarar så piper det bara. Pappa har nog gett ut fel fax nummer och gav hem nummret istället för det riktiga faxnummret, vilket har hänt flera gånger! -.-


RSS 2.0