sjuk

är hemma och är sjuk igen och finns som vanligt inget att göra jag orkar inte vara sjuk längre!
BBBBBBBBBBBBBBBBLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!

nora marken

tänkte berätta lite  om min helj
fredag: skolan sen med tea hem och fixa oss i typ 2 timmar och åt o så sen drog vi ner på stan och träffa elin och ida och åkte lite kauseller och dansa men det var typ inga där men men.
lördag: vakna av att elin smsa och undra om jag kunde stå med henne iett stånd klockan elva så jag skynda mig och tog tåget som skulle vara inne typ tjugo i men sen gick tåget sönder och massa så det tog en timma och 50 minuter för mig att komma in till stan men som tur va hade tea och emilia stått med henne. sen gick jag tea och elin och åt och kolla runt lite sedan hem till tea och åt paj. sen på kvällen drog vi hem till mig en stund och drack te och vid halv nio åkte vi in till nora igen och den kvällen var mer lyckad för det var massa folk och så men höll på att spy för jag åkte nån jäkla karusell som snurra runt hela tiden! åkte hem typ halv 12 ör var så himla blöt av allt regn.

sjuk

sitter hemma och är sjuk har ingenting att göra det är inte ens kul att vara sjuk! och jag måste hinna bli frisk tills heljen för då är det ju nora dagana! ;o

konfirmation?

sitter och söker på konfirmation tror jag ska gå det men vet inte riktigt om jag ska gå i nora eller linde eller på nå läger nästa sommar men det får vi väl se :)

svamp plockning

var nyss ute och plocka svamp med familjen fick rätt mycket men det är inget kul att vara ute och plocka det så sjukt tråkigt! kommer nog lite bilder sen för tog kort samtidigt :)

fångarna på fortet

sitter här med datorn i knät och kollar på fångarna på fortet det är faktist efter längtat för mig även om jag inte minns så mycket.
var i skolan idag hade min första fysik lektion i hela mitt liv faktist haha. har kännt mig ganska seg i skolan idag och sen när jag kom hem fick jag jätte ont i halsen och feber så håller nog på att bli för kylld inte kul med tanke på att det är nora marken i heljen men jag hinner nog bli frisk :)


smile! :)


förlåt

förlåt för att jag inte bloggat på nårga dar har barar inte orkat. nu när skolan har dragit igång kommer jag nog inte hinna blogga så mycket.
kom nyss hem från träningen har ska snart hoppa in i duschen och sen blir det mat.
jag råkade färga håret igår så nu är det brun rött typ :) (Y)

bowling

tjo tjo har inte bloggat nå idag för jag har inte haft tid var och bowla med tea elin ida melker ochiljans hade skit kul. men dok gick det inte så bra men huvud saken är ju att man har kul haha. sen tog vi bussen till nora igen och jag och ida gick och köpte en kladdkaka och vänta på att träningen skulle börja sen efter träningen åkte jag hem och duscha och lite så :)

god natt

nu tänker jag sova för jag ska börja vända tillbaka dygnet nu. så sov gott nu alla små fis rumpor HAHHAH :)

kräftor

elin och tea kom hit idag och vi körde lite såpfotboll och baka sen åkte tea och snart blir det att äta kräftor yeah! :)

HEMMA!

om ni inte fattade rubriken så är jag hemmmmmmmmmmma!!  kom hem för typ 2 timmar sen har haft en as bra helg med det bästa laget som finns!
torsdag: åkte från nora typ 14 00 kom till göteborg ca 18 00.
fredag: löpträning, fotboll, löpträning, liseberg
lördag: fotboll löpträning liseberg
söndag: på väg hem!
på fredagen var det typ ingen kö till karusellerna men sen på lördagen vart det asa mycket så då han vi inte åka så mycket..
men nu är jag tråkig så jag orkar inte skriva mer hej!

götebrog nästa!

vakna typ 9 i morse packa det klart allt och gick ner och åt vid tvn.
ska snart börja fixa mig och laga  mat för pappa ´kommer och hämtar mig vid typ ett och sen åker vi in på samlingen. är typ as taggad in för göteborg nu fy vad kul vi ska ha nu tjejer!
en bild på typ alla från smögen förra sommarn :D

matchen

kom hem från matchen för typ 3 timmar sen vart 2-3 dom gjorde mål typ när det var 1 sekund kvar så vart ganska sur. men dommarn sög sönder man kan ju undra vart han har fått sitt dommar kort ifrån? ;S

nu har man typ packat klart allt tills götteborg i morgon soft!  :)

???

vakna vid kvart över 11 i morse låg kvar och drog mig ett tag. sen gick jag upp och åt lite frukost och titta på tv varför finns det aldrig någe bra att titta på? sen vart jag hungrig så då stekte jag korv och gjorde mos. och sen vet jag inte vad jag har gjort hahha.  blir match mot lide i kväll på norvalla :)

god natt

nu säger jag god natt börjar bli lite trött.  

                                                                 

is in my <3

har inget att göra så ligger och äter is och kollar facebook. funderar på att städa lite nu :)

kort inlägg

har nyss duschat efter träningen träna barar en timma iad för vi har match i morgon.
ska nog ta och poppa lite popcorn om vi har några och sen titta på någon film eller nå :)

malin kom en snabbis

malin ringde och väkte mig thogo itolv i morse inte okej när man väl kan sova länge hahah. så jag gick upp och åt och duscha sen kom malin och nu har hon precis åkt vidare till fellingbro. blir träning ikväll och sen blir det nog packa lite till götteborg  och städa :)

poolparty!

kom nyss hem från elin vart asa lyckat när vi mötte tea sen åkte vi och åt och fixa lite tills tea skulle komma på poolparty haha så då gick vi till elins mormor och låna en badräkt och sen hade lena två så blev det att bada haha sen börja det typ spörängna så då gcik vi och hoppa ivatten pölar i badräktarna hah as gulliga var vi! (y)
när jag kom hem hade elli och elias bakat bullar helt okej faktist haha :)

next hemta tea!

hej blev inget mer inlägg i går efter träningen så åkte vi och bada och sen åkte jag och elin och åt pizza. sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde hahah men sen var jag tvungen att stå i kafe terian på norvalla och sen tillbaka till elin igen och sov här vakna typ 10 av att malte börja hoppa på oss. men snart kommer teas pappa och hämtar oss och tar med oss till tågstationen och hämtar tea och senare ikväll blir det poolparty med tea och elin sånt gillar vi! :)

lite om gårdagen

har nyss ätit frukost ska snart åka och träna men det blir ett inlägg om gårdagen.
åkte ju iväg och kolla på  ösk matchen med elin efter den följde jag med elin hem och så gjorde vi ett jätte gulligt kort till tea haha. sen cykla vi med det ända till pershyttan. och då ringde ida och julia och undra om vi skulle med och bada så då gjorde vi det det var faktist inte så kallt som jag trodde! sen blev det hem till ida och spela rapa kalja hahh men nu orkar och hinner jag inte skriva mer så hej då :)

ösk- malmö

är hemma från örebro nu dom hade inte några diadora skor i dam inte på något ställe! inte okej asså men det fick bli ett par umbro. snart ska jag och elin in och titta på ösk- malmö. bloggar nog igen i kväll  :)

god morgon

har precis ätit frukost ska göra mig i ordning snart så blir inget långt inlägg. ska till örebro snart och köpa nya fotbollsskor fr mina är helt sönder. blir nog ett inlägg i kväll får vi hoppas :)

god natt

nej nu tänker jag sova men tror inte det blir så lätt för jag är inte någe trött men finns ändå inget kul jag kan komma på att göra. i morgon blir det pool party i elins barn pool. det gillar vi! ;)

ny blogg!

hej nu har jag börjat om på nytt för hundrade gången?
hahha nej då inte riktigt än men nästan. jag ska iallafall
försöka blogga mycket nu så mycket jag orkar har tid med och vill!


blir en gammal bild men ändå :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0