Min kväll,

är hemma från Elin nu, vi grilla med Oscar och Melker och spela lite spel och skratta. vid halv tio skulle vi åka ner till Nora sjön för att kolla på majbrasan men då var det inga där och den hade slocknat och alla hade dragigt till Gyttorp, så vi åkte hem till Elin igen och då faila Oscar sönder så trampan bröts av på nå konstigt vis. nu sitter jag här med en isglass i handen och ska lägga in bilder som jag och Elin tog för typ en månad sen, haha lite seg och sen ska jag försöka fixa en ny design :)

valborg,

vakna vid halv ett gick upp och åt frukost, nu åkte precis Felix hem, snart ska jag nog börja packa väskan och åka in till Elin och vira volborg med henn :)


godnatt,

ligger i sängen nu och ska se på katten HAHA, godnatt på er :)

 bild på mig och Felix :)


cykeljäveln,

kom precis hem från Elin efter typ 5km hörde jag en smäll och trodde någon hade skjutit mig, jag kolla ner på däcket och såg att jag hade punka, ringde mamma och pappa som var långtborta så det var bara att ställa cykeln och gå det 5 km som var kvar. nu ligger jag och kollar på tv och Felix sover här bredvid mig.

tennis,

hoppar på min cykel och cyklar in till nora för att se på när Elin spelar tennis :)

godnatt,

nu säger jag godnatt och stänger av datorn, imorgon ska jag nog in till Nora och se när Elin spelar KM i Tennis och sen sover Felix här :)

ica

kvällen har jag spenderat på ica med att inventera, inte särskillt kul, men får ju pengar för det så. när jag kom hem åt vi tårta. nu ska jag se på katten för fjärde gången på tre dagar :)

Linde,

åker till linde med kusin morbror och mormor en sväng :)

städat,

gick upp vid 6 idag för att sjunga för mamma som fyller år idag. gick ner och la mig vid tv och somna vakn igen vid kvart i elva gick ut med boken och sola lite. nu har jag precis plockat undan allt här nere och damsugit. nu ska jag prata med Linnea i skype.


katten,

ligger i sängen och kollar på filmen katten, fett bra! vid typ sju åkte jag in till gårn för att träffa elin och tea satt och prata lite med madde och spela pingis, när jag kom hem städa jag mitt rum men är inte helt klar än och sen mötte jag Elli vid bussen. men nu ska jag nog sova för ska upp och sjunga för mamma vid 6 i morgon eftersom hon fyller  :)


örebro,

hej, elin sov här i natt, låg och kolla på katten, en film som jag trodde var sjukt dålig men efter en stund så var den faktiskt riktigt rolig. vakna vid tio i morse och gick upp och åt och gjorde oss i ordning vid elva gick vi på bussen som tea redan satt på för en shopping tur i örebro, kom precis hem med ett par jeans och en t-shirt och ett paket åt mamma som fyller i morgon. nu sitter jag inne på Ellis rum och pratar med henne Jolin och Elias :)



  

 bilder på mig och Jolin :)




träna,

har precis ätit kyckling med familjen, snart tror jag att jag ska ut och springa, har inte tränat sen förra måndagen och jag har typ ingen anledning heller, eller jo lite det har varit röda dagar de gånger vi skulle ha tränat så har inte kunnat, men jag hade ju ändå kunna rört på fläsket ;)


hos e

goddagens liger i elins säng och lyssnar på när elin sjunger elov och beny, tea kom precis ut från duschen och snart tror jag vi ska gå och äta glass :)

ingen rubrik

kom hem för ca en halv timma sen och har precis ätit, nu är bara frågan vad man ska göra restan av dagen när man är själv hemma, tror det blir ut och sola :)


godmorgon,

godmorgon ska snart klä på mig och gå ner och äta frukost, om en halv timme bär det av mot greksåsar för att se en påskgudstjänst som vi var tvunga att gå på för konfrimationen.

9 hörningar

sitter nu här med citron i håret för att bleka det. har haft en fin dag i torpet idag med släkten, har faktiskt blivit brun. måste bara berätta en helt sjuk sak, jag jolin och pedar skulle ut och fiska när vi inte fick någon fisk så åkte vi lite med båten och såg asa många grodor och först såg vi några som hade tre kant, och då blev vi förvånade för har alrig sett grodor som har haft det, men sen rodde vi ilamd för att hemta hov och då när vi kommer ut fångar vi en hel klumb med grodor som parar sig och när vi räkna de var dom 9 stycken! asså fatta fett cp. och nu har jag en fråga vad heter det? niohörningar eller?

bara för jag har tråkigt,

Namn: Hanna Cecilia Håkanson
Tilltalsnamn: Cecilia, Cilla
Födelsedag: 5 september
Ögonfärg: Blågrå
Hårfärg: Brun-rölätt, men min riktiga är blond
Längd: 158
Höger/Vänsterhänt: båda men mest höger
Stjärntecken: Jungfrun
Sko stlk: 36
Är dina föräldrar skilda: nej
Skor idag: inga
Dina rädslor: mörker och ensamhet
När går du och lägger dig: På helger mellan 9 och 1, vardagar mellan 22-23
Bästa minne: Har otroligt många bra minnen!

Vem var den senaste personen:
Du pratade i tfn med: Elin
Msnade med: vet ej har inte msn på denna dator så var ett tag sen.
Du kramade: Felix
Du skällde på: celma

Favoriter
Färg:grön och orange
Glass: Ingen speciell favorit
Godis: choklad
Bokstav: z
Nummer: 40
Tuggummi: TE!!!
Helgdag: Fredag
Årstid: Sommar och vinter
Tandkrämssmak: Haha, det bryr jag mig inte så mycket om faktiskt..
Radiostation: p3

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: dagis, fotograf
Hur vill du dö: vet ej har inte börjat planera
Vem av dina vänner är mest lik dig: Elin
Vem är högljuddast: Tea eller Emma
Vem får dig mest att skratta: Elin
Vem har du känt längst: Emma och Malin

Har du någonsin

Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: ja
Skolkat: ja
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja, antar jag väl :')
Varit på scen: Japp
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Nej

Du ?

Svär: ibland
Sjunger bra: nej
Kommer överens med dina föräldrar: inte alltid
Gillar åska: Nej
Spelar något instrument: nej
Går till kyrkan: ja, ibland
Dansar i regn: cpfråga, men ja

This or that:
Pepsi, Cola?: pepsi
McDonalds, burger king?: mcdonalds
Choklad, vanilj: Choklad
Jordgubbar, blåbär?: Jordgubbar
Kött, veg: Kött
Tv, film: Både och faktiskt
Adidas, nike: Isåntfall adidas
Kinamat, mexikanskmat: Kinamat
Kakor, paj: Kakor
MTV, VH1: Vad är VH1?
Blind, döv: döv

Kan du:
Gå ner i splitt: Nej.
Skriva med båda händerna: Det kan jag väl, men det blir jäkligt fult med vänster..
Blåsa en bubbla: Jarå
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej
Dansa: nej

Senast du:
Skrattade
: Idag
Filmen du såg: Flickan
Tuggade tuggumi: igår?
Drog ett skämt: idag
Sjöng: Idag

Random:
Hur många kuddar sover du med: Tre
Dricker du mjölk: Ja
Person du hatar mest: HAHAHAHA .... och ......
Hur många signaler : Va?
Vad är det värsta vädret: När det regnar när det är snö ute = slask = blä
Lekte du med barbie som liten: ja

grillkväll,

sitter ute och målar naglarna och väntar på mina vänner som skulle kommit för tio minuter sen, haha men är inte förvånad. har precis dukat och ätit vitpeppar för att inte bli magsjuk.


lördag,

sitter ute i solstolen och pratar med mammi, felix åkte precis hem, ikväll kommer troligtvis emma, malin siri och elvira hit och grillar och myser :)

Långfredag,

har varit asa fint väder i dag så har legat ute och solat typ hela dagen och är ganska så trött nu så ska nog ta och krypa i säng :)

LOV,

äntligen ett efterlängtat skönt påsklov. gick inte så bra på påsktävlingarna idag med min klass, vart ganska förbannad för folk bara satt, men men. nu ligger jag ute och solar och diggar musik, sen kommer nog felix hit :)

påsk

hejsan nu sitter jag här och pratar med min kära vän elin  och planerar morgondagens utkländnad i skolan ska nog vara en kyckling :)


tisdag,

hejsan, vakna i morse och trodde jag var sjukm ellr jag hoppades lite men hade ont i halsen men kände att det var lika bra att få kemi provet gjort, fick antinge 2 poäng ifrån mvg eller 6 poäng, hon hann inte rätta en fråga. efter skolan gick jag hem till felix och spöa han i lite kubb sen vid halv sex kom mamma och vi åkte ut till mormor och morfar och kratta löv och fika. nu har jag precis kommit hem och ska snart hoppa in i duschen.


första doppet

 första doppet avklarat nu med jane och malin :) (Y)

plugg,



ligger ute på altanen och pluggar inför kemi provet i morgon :)


pannkakor

har kommit hem från fotbollen nu och ska ta och äta pannkakor som pappa nyss har stekt, älska lukten av pannkakor! :)

sommar,

nu var det länge sen igen, men jag tänker inte säga tt jag ska bättre mig och blogga oftare, för det har man ju märkt att det inte hjälper.
idag är det värkligen sommar väder har legat ute i underkläder och solat och pluggat kemi och so, det är till och med lite kul att plugga när det är fint väder. snart ska jag ta en promenix med celma och möta syser vid bussen. sen ska jag in och kolla på fotboll när damerna spelar.

söndag,

godagens, sitter i min mys dress och kollar lite på facebook har precis pratat lite med min efterlängtade syster på andra sidan jorden, snart ska jag ta tag i biologin igen har en paus för tillfället. vid tre ska jag nog in och se på ellis match på martinvallen kallt...




RSS 2.0