PLugg,

sitter i köket och pluggar med syster. Håller för tillfället på med mina engelska glosor men har även gjort en del av min fysik inlämming.
Har FF i kväll för mamma är i vansbro med skolan och pappa är i stockholm och jobbar vilket han nog är hela veckan tror jag. Nej nu måste jag fortsätta bye!

ni får till och med en bild! :)


orm fäktare!!!

Kom precis hem från Elin, när jag gick av bussen så såg jag en kopparorm som peta på den med en pinne för att se om den levde vilket, den gjorde. Eftersom jag hatar ormar så tog jag en lite större pinne och råka kasta den lite för hårt på ormen, vilket absolut inte var meningen. Men iallafall så dela sig ormen och huvudet och lite av kroppen åkte iväg net i diket och svansen låg kavar och rörde sig jätte länge! Ni kan nu kalla mig orm fäktaren Cilla!

bla bla bla,

Jag och Elin var lediga från skolan idag för att gå mopedkurs i 9 timmar, vilket blev ganska segt men lite roligt var det för jag träffa en tjej som jag träffa på ett fotbollsläger för två år sen. när kursen var slut vid fem gick vi till resecentrum och tog bussen hem. Sen dess har jag inte gjort ett skit fast det typ är största händelsen på året i Nora idag (markern) så var jag inge sugen på att gå dit för är sjuk och hade ändå ingen att gå med så var hemma med mor och far och såg på film och försökte lära pappa andvända sin ipad.
Nu ska jag se på hur många lingon finns de i världen. En sjukt bra film!

Jag är rädd,

Jag är rädd för mörker,
jag är rädd för ormar,
jag är rädd för björnar,
jag är rädd för älgar,
jag är rädd för döden,
jag är rädd för vad folk ska tycka och tänka,
jag är rädd för läskiga gubbar
Men allra räddas är jag för ensamheten, att inte ha några vänner kvar.

hemligt,

kom hem från skola för sisådärr 40 minuter sen ska snart ta nå att äta och sen iväg på en hemlig sak som inte ni får veta, Haha!


innebandy,

drar snart i väg och kollar på säsongens första innebandy match! :)

cpbarn.

Första dagen i 9an av klarad nu är jag äldst på skolan vilket känns konstigt jag som alltid har varit ett pluttis, haha nejdå. Skolan idag har varit jäkligt kul om jag får säga det själv att träffa alla kompisar som man knappt har träffat på hela sommarn! När jag kom hem logga jag in på facebook och såg att jag fått medalande från min tränare som skrev att det var träning imorgon 16-17 i idrottshuset (första innomhus träningen för iår) så först blev jag jätte glad men sen fick jag se att lockan var 16 04 och ingen vuxen hemma som kunde köra mig så då fick jag hets och börja gråta och skrika. Jag ringde mamma som duschade morfar så då ringde jag pappa som skulle komma och hämta mig. Sen läste jag medelandet igen och då såg jag att hon hade skickat det idag. vilket betyder att träningen är imorgon!!! :D


favorit! <3

http://www.youtube.com/watch?v=UotIIkuAxQg

jag vet att jag är dålig men kan någon hjälpa mig så man kanspela upp klippet direkt? :)

Hos Elin,

sitter i elins säng och har det trevligt med fina vänner!

torpet,

Hade en fin dag igår i torpet med Malin och Emma med mycket skratt och bus. och ett tips till er som hade tänkt att sticka in ett grill spett i en majs kolv ha inte hande på andra sidan det gör ont ifall spettet går igenom..

snart ska jag och mamma åka ner till norvalla och kolla först en stund på ledar matchen och sen se herrarna :)

nya bokhyllor,

Jag har införskaffat mig nya bokhyllor och städat mitt rum eller orkade inte ta hela skrivbordet men annas är det fint jag har till´och med bäddat sängen som jag aldrig annars gör, aajja nu ska jag sluta babbla.
Jusdet en sakt till bara, när jag skulle skruva ihopp bok hyllan så fick jag den på ögat vilket gjorde piss ont!

 
 







.,

Att jag alltid går på det du säger när du sviker mig gång på gång. Jag skulle så gärna villja säga face mot face till dig att jag inte vill ha nå med dig och göra och att du ska dra åt pipsvängen. Men jag är så jävla feg, plus det kan jag inte heller så kallade "vänner" växer inte på träd, eller iallafall inte i mitt liv.

kladdkaka mums,

Felix åkte precis hem så nu ligger jag och äter kladdkaka vilket inte är fel snart ska jag iväg och fräna innebandy med klubbor på gräs är så sjukt taggad! :)


innebandy/tennis,



Kom precis hem ( eller ja för en halv timma sen) från tennis hallen där Jag, Elin, Julia och Ida spela tennis och innebandy. Tennis är inte riktigt min grej så det gick inte så bra, men kul var det iallafall. :)


vill inte,

vill inte vill inte vill inte!


trassel,

Har precis sett klart trassel, en sjukt bra film enligt mig. Men Felix tyckte nog inte den var så bra för han somna, haha söt kille. men nu ska jag med sov godnatt :)

mupp Elin!

ligger i min säng och kollar på facebook hade 39 nya händelser, jag tror Elin hade jäkligt tråkigt...

hångla med p3 nu!

hångla med p3 nu!

hemma,

Kom hem från Stockholm vid halv åtta har haft det rikigt fint med en sjukt bra tjej! Men orkar inte skriva i detaljer och så vad vi gjorde kommer kanske bilder sen om jag orkar.

När jag kom hem skulle jag egentligen ha träffat Felix men skulle tydligen fiska kräftor vilket jag iochför sig älskar. Men saknar Fellan nå sjukt mycket. så ska träffa ha imorgon efter vi tömt burarna igen. nu har jag inget att skriva så godnatt :)

stor staden här kommer vi,

Har haft två fina dagar nu med bästa vännen, har stekt på blåsut, tahiti badet och käppsa. Imorgon drar vi till Stockholm för att göra, eh aa det vet vi nog inte eller jo lite shopping och kanske ska träffa några från innebandy lägret men det får vi se. Kommer hem torsdag så hörs nog då ha det bäst. :)

godmogon,

godmorgon liggr just nu i min säng och kollar på film. Idag så blir det häng på blåsut med Elin om hon bara kan vakna någon gång! :)


bild på mig och Elin från någon gång :)

RSS 2.0