HEMMA!

har äntlingen kommit hem efter 60 mil i bil men den här gången gick det ganska bra för jag sov rätt mycket. nu är det bara att börja plugga fysik och matte som jag har prov i nästa vecka.
sen blir det att träffa felix en stund :)

dag 1

efter första dagen i backen var jag helt slut när jag kom hem, så orkade inte skriva nå, nu sitter jag och kollar på top modell. har inget mer att skriva så hej då :)


nattinatti

nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke och läsa egoboost boksen. Godnatt :)

match,

hemma nu, har vart och spelat match, fick stå i mål för både elin och emma är bortresta. gick inte så bra tänker aldrig mer så. men nu blir det att packa för i morgon bär det av mot åre! senare kommer nog felix hit och så blir det mello! :)

hihi,

hej, har inte kunnat blogga nå tidigare idag för felix följde med mig hem och sen fick jag ej igång datorn. sen blev det träning och nu sitter jag hos elin och  gör mig i ordning för sen blir det disco! bye :)

Inlägg från mobilen,

Hej har inte hunnit blogga nå innan men nu får ni ett snabbt inlägg från mobilen efter skolan idag fÖlde jag med Felix hem sen åkte jag mamma och pappa till Linde och köpte skidbyxor. men nu måste jag plugga.

onsdag,

nu är jag äntligen hemma efter skolan konfirmationen och sen träning. nu ska jag hoppa in i duschen. :)


tisdag,

hej hej hej hej hej hej hej, kom typ nyss hem från felix. förövrigt har jag bara varit i skolan idag hade kemi prov och det känndes faktiskt jätte bra. och fick tillbaka mitt biologi prov, var 4 poäng i från mvg, men nej ska jag hjälpa mamma och elli att städa :)

måndag,

kom precis hem från skolan, slutade 14 10 idag som alla andra måndagar ganska skönt. idag är det ju alla hjärtans-dag. men hinner tyvärr inte träffa felix för jag måste plugga till kemi provet i morgon ;(

söndag,

ligger i sängen och dunkar musik. har pluggat färdigt för idag så det känns as bra. snart blir det minnuten och sen när pappa och elli kommer hem ska vi äta min hemgjorda glass och se på solsidan :)

ett snabbis inlägg,

hann inte blogga nå i går hade match och sen träffa jag felix resten av dagen. men nu kommer iaf ett inlägg men hinner inte skriva så mycket för ska snart in och kolla på när kusin spelar innebandy :)


färgar håret,

sitter hos elin och har håret fullt av färg vi får väl se hur det här slutar..
senare blir det träna och sen kolla på match :)

hihihii

hej, hej då jag orkar inte blogga förtillfället :)

 vad då sur? ;S

torsdag,

hallloooooo, sitter och kollar lite på tvn har precis kommit hem från Felix, fick tillbaka mitt soprov idag och vart asa besviken för jag hade pluggat jätte mycket i helgen och sen fick jag bara G! så vart lite lack, men men.

ny header

jag tänkte att när jag ändå var hemma och är sjuk så kunde jag ändra lite på bloggen, vilket jag nu har gjort.


sjuk

är hemma och är sjuk, åkte hem dirket efter biologi provet, gick as bra svarade på allt, kä´nner mig stolt! hahha nej då det var as lätt. blir tyvärr ingen träning ikväll för jag är ju sjuk ;(

sofias änglar

nu sitter jag här igen och tråkar sönder och tittar på sofias änglar som har reklam nu, reklam suger det borde seriöst inte få finnas!


tisdag

kom nyss hem från skolan, var en lång dag idag så slutade halv fyra. jag är typ fett sjuk, eller ja ganska iallafal men jag ville till skolan idag för jag ville sy klart min klänning på slöjden och sen ville jag göra mitt soprov så det blev gjort. nu är det bara att börja ladda för biologiprovet i morgon :)


so,

sitter i köket och pluggar lite so med en te kopp vid sidan av mig, måste ju bli frisk tills ikväll :)






kom precis hem

kom precis hem från skolan eller nja typ en halv timma sen men var strömmavbrott men den kom precs tillbaka som tur var. var typ hen vanlig dag, men jag har fett ont i halsen och snorar sönder men jag vill träna ikväll ändå. men nu blir det sjunka ner framför tvn en stund :)


sängen,

nu blir det att borsta tänderna och krypa ner under mitt varma täcke med min bok :)

plugg,

nu blir det fortsätta plugga igen men den härgången blir det sexualkunskap som jag har prov på på onsdag jippi taggar sönder!

Solsidan,

kom precis hem från Felix. nu blir det Solsidan, och mys med familjen.
 gilla gilla gilla! :)

god eftermiddag folket.


nu sitter jag med datorn i knät och kollar på tv, har en lite paus från allt pluggande så tänkte berätta hur min dag varit. vakna vid sex gick upp och kissa och sen somna jag om gick upp igen vid halv elvaoch åt frukost och började lite med so:n sen tränade jag lite och sen pluggade jag igen. jag tycker inte man ska få ge ut för mycket läxor vi måste ju få ha lite fritid med.

ojoj

ojsan nu var det länge sedan. men tror faktiskt jag ska börja blogga igen låter lite lockande? :)
idag har jag varit ute och skottat lite snö och pluggat so eftersom jag har prov på tisdag. men nu sitter jag och dunkar musik och väntar på felix  :)

RSS 2.0