falska äckel,

du är så falsk så falsk, att man ens kunnde vara så falsk, det här trodde jag seriöst inte om dig, du var min vän, i sommras var du en av mina allra bästa men nu, hahah det kan du glömma!
Jag trodde du var en bättre person, men nej, skyller på andra för att slippa hamna i skiten själv, så JÄVLA MOGEN!

tränat,

har precis varit ute och tränat ska steka lite ägg nu och äta sen blir det hoppa in i duschen :)

promenix

tar en promenix med mamma och Celma :)


ben and jerry´s,

tittar på andra avenyn och äter ben and jerry´s mmm gott! :)


5 månader

5 månader med min min min, bara min Felix.


lördag,

tältade med Felix inatt, vakna vid halv sju och frös så vi gick in och somna om sedan dess har vi ätit och plockat ihopp tältet och nu åkte han precis om typ en timma kommer Elin och vi drar vidare på Yeah festivalen i Örebro :)


Fredag,

äntligen helg, nu ligger jag och kolla på andra avenyn och väntar på att Felix ska sluta, han hade tydligen missat bussen men det vet man ju aldrig om det är sant. Han har bestämmt att vi ska tälta i natt får se hur det blir med den saken för jag orkar inte sätta upp det :) 





haha Emma lärde mig en bekymmer min idag, fett rolig är den, men syns inte så bra på bild :)

hipp hipp hurra

vad är det för en dag är det en vanlig dag nej det är ingen vanlig dag för det är min älskade syster Ellinors födelsedag :)



onsdag,

har haft en fett chill dag, hade sov morgon till halv 9 hjälpte yvone och bar lite grejer och gjorde marängswich (svaning?) sen hade vi avslutnings möte för niorna med styrerlsen och fikade, mötet var klart typ tjogo i elva då hade jag rast i en timma och 40 minuter, det blev dock lite tråkigt, sen hade jag tyska då jag fick tillbaka min diagnos, gick ganska bra sen fick jag reda på att jag har höjt mig till vg vilket jag är himla nöjd med, sen hade vi olweus och a-tid sen sluta vi. följde med Elin hem och gjorde kladdkaka som vi ska ta med till skolan i morgon sedan drog vi vidare på fotboll och kolla när herrarna spela :)


header,

ny header, är dock inte helt klar ska fixa till den lite i morgon om jag hinner, men jag är fett nöjd, puss och godnatt :)

så lycklig,

syster, syster älskade syster, min syster, Linnea är hemma, här i Nora, nu! love love love!!!
åhh glädje tårar!

måndag,

godkväll, var i skolan idag, efter skolan åkte jag och Felix hem hit och somna direkt i soffan. vid sex åkte jag iväg på innebandy träning efter träningen gick jag och kolla på när f97 spela fotboll för Elli dömde. nu har jag precis kommit ut ur duschen och ligger och kollar på Andra avenyn, åhh så himla bra! om man kunde vara kär i en tv serige så skulle jag vara det :)




HAHA bild på felixs hals från idag, han har värsta skålen som jag hälde vatten i :)



vuxen livet,

hade alarm på halv sju i morse gick upp och gjorde mig i ording för sen bar det iväg på konfirmation när vi var klara så gick jag mormor Jolin Elli mamma och pappa och köpe nora glass, när vi kom hem så åt vi och fika lite. Sen kom Felix och vi satte upp studsmattan och lite, han åkte för typ en timma sen. nu ligger jag och kollar på andra avenyn och ska snart sova. :)


ändrade planer,

blev ändrade planer, åker med mamma till mormor  och morfar ist :)


godmorgon,

vakna precis av att mamma kom och väkte mig, ska snart ner och äta frukost och sen ska jag nog och titta på när Elli spelar fotboll :)


släkt kalas,

hej kom precis hem från Felix mormor och morfar var på släkt kalas och träffa typ hela hans släkt, typ 30 stycken! ;o


är sjukt stolt för har lärt mig ladda ner filmer så laddar ner lite nu är klart om en kvart och då blir det se på film och mysa helt ensam! ;( fast ändå lite skönt om jag ska vara ärlig för har iinte varit hemma sen i onsdags så blir skönt att sova själv inatt haha :)

tillbaka,

nu är jag här igen efter att inte ha orkart blogat, sitter just nu barnvakt åt elin och erik ska sova här inatt, jag var asa snäll och hjälpe erik med matte läxan förut, duktig tjej.
lite om dagen då, hade glömt stänga av alarmet i morse ( hade studiedag) så jag och felix vakna vid sex, men somna om och gick upp vid typ tolv, gjorde typ ingenting. vid tre gick jag till Elin och vi var ute och sprang och träna lite och åkte sen och kolla på match när Felixs lag spela dom vann med 4-2 tror jag, sen åkte vi till elin och laga mat, nu är det snart sängen som äller, godnatt :)


FAN,

FAN FAN FAN JAG VILL INTE, inte du, inte nu jag orkar inte!men vad som än händer så ÄLSKAR JAG DIG! <3



påväg hem

HEJ ÄR PÅ VÄG HEM NU FRÅN GÖTEBORG SITTER PÅ BUSSEN OCH HAR TRÅKIGT, BARA EN OCH EN HALV TIMME KVAR, JIPPI, UPPTÄLTE PRECIS ATT DET ÄR WIFI PÅ BUSSEN SÅ DET ÄR IAF SKÖNT, MEN DET ÄR JÄTTE KONSTIGT NÄR MAN BLOGGAR FRÅN MOBILEN ALLA BOKSTÄVER BLIR STORA OM NI INTE HAR MÄRKT DET, MEN NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MER SÅ HEJDÅ BLIR NOG ETT INLÄGG NÄR JAG KOMMER HEM :)                              

Göteborg

ajuste jag tror jag har glömt sakt att jag åker till Göteborg imorgon med konfirmationen och kommer hem på söndag kväll så kommer ej kunna blogga :)

väntar,

har precis varit ute och gått med mamma och celma. Nu väntar jag på seg Felix som alrig kommer! ;(

fredag den 13

har varit i skolan idag, har inte hänt nå särkillt tror jag slutade tio över två och vänta på felix som sluta fem över tre då vi åkte och bada vid blåsut, fett kallt, men nu är jag hemma och Felix är på träning :)


mormor och morfar,

efter dommarkursen åkte jag vidare till mormor och morfar, morfar har ganska nyss kommit hem från att ha legat på sjukhuset i två veckor, så det känns skönt att det är bättre, ska nog packa lite inför götteborg nu och sen blir det sängen :)


jordgubbar med glass,

kom precis hem från skolan och sitter och äter jordgubbar med glass det gillas! ska så smångom i väg på dommar kurs :)


onsdag,

tänkte skriva lite om min dag
*skolan
*konfirmation
*löpträning med Elin
* Bada med E
* duscha
nu plugga inför tyska provet i morgon, eller ja kan inte plugga så mycket eftersom det är en diagnos men lite iaf :)


ibland,

ibland gör man saker som man inte borde
ibland säger man saker som man sedan ångrar
ibland önskar man att man hade det bättre
ibland hatar man sig själv
ibland vill man bara spola tillbaka tiden och göra om det som nyss blivit fel
ibland vill man vara någon annan som har det bättre
 

MEN vi vet alla att ingen är perfekt, ingen är bra på allt. hur kul skulle livet vara om vi redan kunde allt då skulle det ju vara piss tråkigt att inte utväcklas och känna att man blir bättre. 
Om vi bara slutade jämföra oss med dem som vi tror har det bättre, okej dom kanske har de dyraste kläderna och det finaste håret, men vi har ingen anning om hur det är som person eller hur de har det hemma.

städning,

nu blir det städning av rummet som ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig, jag städade de i onsdags och nu är det fullt med kläder och saker igen, hur gör man för att hålla ordning egentligen? :)

godnatt,

har precis läst ut min bok, i taket lyser stjärnorna, så himla fin är den det går inte att läsa den utan att få tårar i ögonen. nu ska jag snart släcka och försöka sova, i morgan ska jag till skolan, första gången på två veckor, eftersom jag hadde lov och sen prao, har saknat skolan, men i morgon äntligen så! :)

bad,

ska lägga mig i ett varmt och skönt bad och läsa min bok :)

 en snygging bild på mig och siri från igår :)

kläder,

hej, hade alarm på halv nio i dag vi låg kvar och drog oss en stund gick upp och åt vid typ kvart över nio och sen fick jag med mig Felix på en gudstjänst, jag behövde knappt tjata. nu är jag hemma och kolla på kläder på hm med Elli, sen blir det att åka in till Linde och hälsa på morfar som troligt vis kommer hem i morgon :)

Lördag,

hejsan, har precis varit utit och sprungit med pappa och celma men efter en bit fick jag så himla ont i foten så fick ta av mig skorna och gå hem, jävligt besviken, snart ska jag hoppa upp i duschen och sen på konfirmationuppvisning på biografen och ikväll sover jag nog hos Felix :)

tjenare,

har inte orkat bloggat någe på hela veckan för har paro och har varit nästan död när jag kommit hem på kvällarna, praoar i Linde på ett älderboende med lite olika saker, idag har jag varit på en avdelning och igår var jag med i olika grupper ex prat grupp, gympa grupp.  men strunt samma idag när jag kom hem från praoen följde jag med mamma igen till Linde för att hälsa på morfar åkte vidare på fotboll sen och kolla när Felix spela. och sen dess har jag inte gjort ett skatt, eller jo duschat, men nu ska jag kolla på nå program på tv3play och förhoppningsviss somna för det är så skönt att somna utan att ha legat och blundat  :D

första maj,

ligger i soffan och har precis ätit frukost, ska nog ut i solen snart och vid 5 ska jag till Norvalla och kolla på när Elli spelar fotboll :)


säger godnatt för,

säger godnatt för mig och kryper ner i sängen :)

RSS 2.0